HULP DIE AANKOMT

GESLAAGDE VOORLICHTING PASSAGE WIERDEN

 

Op 20 maart 2019 mochten we een voorlichting geven aan de vrouwen vereniging de passage afdeling Wierden, in het ontmoetingscentrum aan de stationsstraat in Wierden.

Voor een publiek van veelal gepensioneerde dames werd in ca 1 1/2 uur een boeiend beoog gehouden door onze voorzitter over het ontstaan van de stichting en de gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren.

ook werden de toekomstige projecten uitgebreid voorgelegd aan het gehoor.

De bewogenheid onder de 35 toehoorders was groot en werd uitgedrukt in een bijzonder gulle bijdrage aan de Stichting.

Waarvoor bijzondere dank !

 

 

 

Feestelijke uitreiking cheques vanuit Akkerfonds

  

VRIEZENVEEN - Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand. Afgelopen zaterdag was het zover: op feestelijke wijze en onder grote belangstelling zijn de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd. De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen een jaar benut. De doelen, onderverdeeld in 4 categorieën zijn:

Jeugd en jongerenwerk: 

Werelddiakonaat:

Evangelisatie: 

Binnenlands diakonaat

Na het uitdelen van de cheques is er een groepsfoto gemaakt en kon men gezellig napraten. Mede dankzij de inzet van de 60 vrijwilligers die werkzaam zijn in de winkel is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diakonaat en evangelisatie.

 

Brandweer steunt Albanie.pdf
PDF – 192.4 KB 32 downloads

http://www.facebook.com/kiekschuurtie111/timeline 

 

Het Banknummer van de Stichting Werkgroep Albanië Vriezenveen

NL58 RBRB 0778160343 tnv. Stichting Werkgroep Albanië Vriezenveen

 

Tot de reguliere fondswerving behoren de volgende activiteiten:

-Giften particulieren(bedraagt ca 70% van de inkomsten)

-Sponsoring door bedrijven en particulieren zoals:  Kleding inzameling via een medewerker van Tuiplus B.V. in Heerenveen. Financiele ondersteuning voor waterproject en  school- en brugrenovatie vanuit de kerkgemeenschap Gereformeerde Gemeente Kapelle. Schoolmeubels van diverse scholen uit heel Nederland.Gift van een oud papier aktie in Heemse. Kinderkleding geschonken door 2e hands kledingwinkel "Kiekschuurtie" in Lemelerveld .Schoolmeubilair van http://www.jterhorst.nl/nl/home.html .Een gift voor 250 voedelpakketten van Lucas Loonbedrijf in Vroomshoop. Het betalen van de heenreis aan diesel door Wichers Transport Service BV in Aadorp. Het geheel gratis drukken van 500 stuks aktieflyers tbv de aktie 'Bruggenbouwers' door Drukkerij Lohuis, en 2200 stuks door Drukkerij Boswinkel .  Geheel nieuwe kleding van Klinkhamer Mode Westerhaar; een vrachtwagen gratis gebruiken excl. brandstof, van een plaatselijke ondernemer Wessels Transport , kantine stoelen en tafels van  autobedrijf Wolves uit Rijssen , saus en verf van groothandel Eijkelenkamp , beschikbaar stellen van opslagruimte zowel in de Weitemanslanden aan de Vosmaatweg door  Installatiebedrijf Abbink onderhuurder van melkveehouder Brink, als op het bedrijven park Weitzelpoort in een nieuw verzamelunit door de firma Dasselaar Schilders. Gratis transport door de firma Kobus plastics. Keuken blok door de Firma Neurink. Zakken en dozen door de Super de Boer. Bakruimte voor de oliebollen door Expert Berkhof in Vroomshoop. Groentezaden van de Firma Vreeken's Zaden uit Dordrecht. Kooktoestel van Berkhof Expert uit Vroomshoop. Groentezaden van de Firma A.van de Belt Tuinplus B.V. uit Heerenveen.

Flyer uitdelen op 6 basisscholen in Vriezenveen voor alle gezinnen.

Dia en powerpoint avonden op verenigingen

presentatieavond ism evangelist Jasper Otte, april 2011

Rommelmarkten in Vriezenveen, Den Ham, Daarle en Tubbergen

Verkoop incourante artikelen bij Super de Boer Borculo t/m 2010

Plaatsen van een buis voor inname flessenbonnen bij Emté in Borculo en Nijverdal

Oliebollen bakken en verkopen in Vroomshoop en Vriezenveen.

Kerststukjes maken voor diverse kerstmarkten in Vriezenveen.

Spandoek plaatsen in het dorp Vriezenveen

Vaste bijdrage door de plaatselijke kerken

Redactionele artikelen in de Veenstreek, de Koerier, Typisch Twenterand, Dagblad Tubantia en Stentor en Kerkbode Hervormde Gemeente

Collecten: eens per 2 jaar een zondagcollecte.

Fancy fair actie door de PKN van Neede

project inzameling vrouwenvereniging Waddinxveen

Vermelding op de website van de Gereformeerde Ontmoetingskerk en de Hervormde gemeente