HULP DIE AANKOMT

 

 

Rabo Projectenfonds

                     

 

Rabobank Noord Twente stelt verenigingen, scholen en maatschappelijke organisaties in de gelegenheid, een aanvraag in te dienen bij het Projectenfonds. Dit fonds wordt gevuld meteen deel van de winst van de Rabobank, en apart gezet voor plaatselijke en regionale ondersteuning van projecten.

 

AANVRAAG 2009

In mei 2009 heeft de Werkgroep Albanie een aanvraag ingediend, ivm het verhuizen van de opslag naar een ander pand. De Rabobank heeft deze aanvraag gehonoreerd met een uitkering van €750.00 en de mogelijkheid tot het verkrijgen van vele meters archiefstelling van de te sluiten Rabo vestiging in Wierden.

Ga naar de 'De Aanvraag 2009' --->

 

AANVRAAG PROJECTENFONDS 2011

In maart 2011 heeft de Werkgroep Albanië een aanvraag ingediend naar aanleiding van het ontbreken van de mogelijkheid om met eigen vervoersmiddelen goederen in de omstreken op te halen. Hier werd vooral gebruik gemaakt van geleend materiaal. Daardoor kwam het regelmatig voor, dat wij de goederen niet konden ophalen, omdat er geen aanhanger of bus beschikbaar was. Ook voor een reis naar Albanie moesten wij gebruik maken van een geleende aanhanger. De Rabobank heeft met haar bijdrage van € 2000 de mogelijkheid gegeven om een eigen huifaanhanger , tandem-asser aan te schaffen.

Ga naar: 'De Aanvraag 2011'  -->

GA NAAR FOTO --->