HULP DIE AANKOMT

aan de slag op dag 1

Gepubliceerd op 17 oktober 2012 om 20:00

aan de slag op de eerste dag

Om 6.30 uur opgestaan en ontbijt met gebakken eieren. 7.00 uur verzamelen bij EKO, een tankstation met cafe, voor een cappucino met ' slag'. Samen met Kees, Gjon en Limoz gaan we naar 'Dora', het tehuis. Gereedschap verzameld uit de kelder. De eerste houtstapel losgemaakt en begonnen met het boren van de gaten voor de constructie. Jasper Otte kwam ook en heeft de hele dag geholpen met boren en schilderen. Ik heb de hele dag staan boren, 750 gaten. En morgen mag ik weer....Om 10.00ur kwam er nog een jongen bij, Eliar, die de hele dag heeft geschilderd.

Tussendoor kwam een tv ploeg van Top Channel opnamen maken voor een nieuws uitzending. Kees werd geinterviewd over het brugproject.

Het is warm met veel zon, ca 25° C. Ik loop een verbrande nek op. De prefect van Tepelene/Gjirokaster kwam kijken naar de start van het werk. Hij regelt voor morgen extra hulp. Ook kwam een schoolmeester langs, hij zou morgen wat jeugd sturen. Om 17.00 uur was alles van de eerste stapel balken geboord en geschilderd..(50%). Op tijd naar bed want morgen beginnen we weer om 6.30 uur.

Geplaatst door Henk de Lange


«   »